• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Traproeden

Het perfecte materiaal voor de traploper uitkiezen is lastig, maar de afwerking is ook van invloed op de uiteindelijke uitstraling. Een traploper wordt in vrijwel alle gevallen afgewerkt met traproeden. Deze roeden zijn in verschillende soorten, materialen en kleuren beschikbaar. Hierdoor kies je altijd voor een afwerking die bij de traploper past.

Verschillende traproeden

traproeden traploperTraproeden zijn beschikbaar in verschillende diktes. De meestvoorkomende diktes zijn 9mm, 11mm en 16mm. De dikte van traproeden is niet functioneel, maar is puur decoratief. Qua materialen en kleuren heb je ook veel keuzemogelijkheden, waaronder: goud, chroom, messing, brons of zwart. Ook zijn de kleuren glanzend of mat beschikbaar.

Bevestiging van traproeden

De traproeden zijn te bevestigen met behulp van klapogen of knologen. Ook deze steunen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Je hebt bij deze ogen de keuze uit verschillende vormen: simpel, strak, klassiek of met een aparte vorm.

Ga voor traplopers met traproeden

Trapklemmen

Trapklemmen hebben dezelfde functie als traproeden, maar zijn minder opvallend dan roeden. Klemmen passen goed bij jaren dertig traplopers. Trapklemmen hebben over het algemeen namelijk traditionele vormen, die minder geschikt zijn voor moderne trappen.

Traproeden voor ieder design

Traplopers zijn beschikbaar in verschillende designs en stijlen. Dit is ook het geval bij traproeden. Wanneer je een klassieke traploper plaatst, ga je ook voor traditionele traproeden. Maar ga je voor een moderne en strakke look? Dan pas je ook de traproeden aan op deze stijl.

Vraag gratis traploper-offertes aan

Wil je een traploper laten plaatsen met traproeden? Vul dan het aanvraagformulier in. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Vergelijk en vind de beste deal

We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de traploper-experts. Je kunt dan namelijk alle mogelijkheden bespreken en de bedrijven leren kennen. Je legt de offertes naast elkaar en kiest voor de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een traploper met traproeden.

Traploper details