• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wollen traploper

Wil je graag een traploper met een warme uitstraling? Dan is het een goede optie om een wollen traploper te laten leggen. Bij een wollen traploper heb je de keuze uit verschillende kleuren en stijlen. Andere voordelen zijn de geluiddempende en isolerende werking van de stof.

Mogelijkheden wollen traploper

wol traploperEen wollen traploper biedt verschillende mogelijkheden. Niet alleen is wol beschikbaar in verschillende effen kleuren, maar je kunt ook kiezen uit verschillende motieven. De traploper kan gestreept zijn of een patroon hebben. Of een klassieke of moderne uitstraling hebben. De kleur, stijl en afmeting zijn van invloed op de kosten van een traploper. We hebben een indicatie van de prijzen voor je op een rijtje gezet.

Wol van uitstekende kwaliteit

Voor de wollen traplopers maken de aangesloten specialisten bij Traploper.net enkel gebruik van scheerwol. Dit scheerwol is onder normale condities verkregen. Om de garantie van deze wol te waarborgen, maken we gebruik van een speciaal keurmerk. In de meeste gevallen van wollen traplopers wordt er gewerkt volgens het 80/20-principe: de loper bestaat voor 80% uit wol en 20% uit synthetische stof.

Traditionele legmethode

Traplopers kunnen op verschillende manieren worden geplaatst. De traditionele methode houdt in dat de lopers worden ingenaaid onder de traproeden. De loper ligt los op de trap en behoudt hierdoor langer zijn kwaliteit. Het is ook mogelijk om een traploper op de trap te lassen. De loper wordt dan per trede bijgesneden. De verschillende delen worden vervolgens aan elkaar gelast tot één geheel. Het is ook mogelijk dat er een combinatie van deze twee methoden wordt gebruikt om een traploper te leggen.

Ontvang prijsopgave van wollen traploper

Vraag gratis offertes aan voor een wollen traploper

Wil je een traploper van wol laten leggen in je woning? Vul dan het aanvraagformulier in bij Traploper.net en ontvang maximaal vijf gratis offertes. Op basis van jouw aanvraag word je namelijk gekoppeld aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de verschillende bedrijven. Zo kun je al jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. Je legt vervolgens de offertes naast elkaar en kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een wollen traploper.

Traploper details