• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Synthetische traploper

Wil je graag je trap bekleden, maar heb je last van allergieën? Een synthetische traploper zorgt ervoor dat je geen allergische reacties krijgt. Synthetische traplopers zijn namelijk in tegenstelling tot wol of sisal geen natuurproduct. Daarnaast brengen synthetische stoffen nog andere voordelen met zich mee. Maar wat zijn synthetische stoffen precies?

Wat zijn synthetische stoffen?

Waar wol en sisal natuurproducten zijn, worden synthetische stoffen kunstmatig gefabriceerd. Hierdoor leiden deze stoffen niet tot allergische reacties. Synthetische stoffen voor traplopers worden bijvoorbeeld gemaakt van: polyamide, polyacryl, polyester of polypropyleen. Deze stoffen zijn gebruiksvriendelijk, omdat ze makkelijk te onderhouden zijn en weinig verkleuren.

Kenmerken synthetische stof

Traploper syntethisch

  • Geen allergische reacties;
  • Sterk en duurzaam materiaal;
  • Stof en vuil makkelijk verwijderen;
  • Diverse kleuren en stijlen mogelijk;

Mogelijkheden synthetische traplopers

Synthetische traplopers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Hierdoor kun je jouw trap altijd laten aansluiten op de rest van je interieur. Er zijn traplopers van laagpolig tapijt, maar ook hoogpolig tapijt behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren mogelijk: zwart, wit, grijs, rood zijn slechts enkele voorbeelden. Ook op het gebied van stijl kun je alle kanten op, van klassiek tot modern.

Ontvang prijsopgave synthetische traploper

Legmethoden

De aangesloten specialisten bij Traploper.net maken gebruik van de traditionele legmethode. Hierbij wordt de traploper ingenaaid onder de roeden. De traploper ligt los op de trap en behoudt langer zijn kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de traploper blijft langer behouden, ook de traptreden blijven langer mooi.

Prijs van synthetische traplopers

Al deze verschillende mogelijkheden zijn van invloed op de prijs van synthetische traplopers. Wij adviseren je om de offerte-aanvraag in te vullen voor een synthetische traploper. Op deze manier ontvang je maximaal vijf gratis offertes van specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Je vergelijkt de verschillende offertes met elkaar en kiest de deal die het beste bij je past. Vraag direct gratis en vrijblijvend traploper-offertes aan.

Traploper details