• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Traploper stoffen

Wanneer je een traploper wilt laten plaatsen, heb je de keuze uit verschillende soorten stof, kleuren en stijlen. Op het gebied van soorten stof zijn traplopers van wol, sisal of een synthetische stof beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie over deze drie stoffen en alle mogelijkheden met deze materialen.

Sisal

Sisal traploper stof

Sisal is een natuurlijke vezel, afkomstig uit Mexico. Deze stof is beschikbaar in verschillende soorten, afhankelijk van de manier waarop het sisal geweven is. Sisal is leverbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Synthetisch

Traploper synthetische stof

Synthetische traplopers lijken erg op wollen lopers. Met synthetische lopers krijg je echter geen last van allergische reacties; het zijn geen natuurproducten. Ook synthetische stoffen zijn in diverse kleuren en stijlen beschikbaar.

Wol

Traploper wol stof

Wollen traplopers hebben een lange levensduur en een geluiddempend effect. Wol is daarnaast een zacht materiaal en dus erg comfortabel. Ook bij wol heb je de keuze uit diverse kleuren en stijlen.

Legtechniek cruciaal voor de kwaliteit

De manier waarop de traploper gelegd wordt, is cruciaal voor de uiteindelijke kwaliteit. Bij de traditionele legmethode worden traplopers ingenaaid onder de traproeden. Bij de moderne ‘las-methode’ wordt de traploper per trede op maat gesneden, waarna de loper weer aan elkaar wordt gelast. In sommige gevallen is het nodig om een combinatie van beide methoden toe te passen, om de traploper mooi en strak te leggen.

Ontvang prijsopgave stoffen traploper

Traploper-offertes aanvragen

Wil je een traploper laten leggen? Vul dan een offerte-aanvraag in en ontvang maximaal vijf gratis offertes. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn.

Vind de beste deal

Deze traploper-specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Daarna hoef je enkel nog de offertes naast elkaar te leggen. Je kiest zelf voor de deal die het beste bij je past. Vraag direct gratis en vrijblijvend traploper-offertes aan.

Traploper details