• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Open trap

Het komt steeds vaker voor dat er een traploper wordt gelegd op een open trap. Voorheen gebeurde dit enkele bij gesloten trappen. Met behulp van een andere legmethode dan bij dichte trappen, worden er prachtige trappen gecreëerd. Een open trap heeft namelijk geen stootborden tussen de traptreden. De traploper wordt per traptrede op maat gemaakt. De traploper wordt vervolgens op de trap gelijmd.

Keuzemogelijkheden

Open trapBij de plaatsing van een traploper heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo realiseer je een traploper die perfect aansluit bij de rest van je interieur. Welke stof wil je gebruiken en welke kleur kies je? Daarnaast zijn ook de traproeden en de stijl van de loper belangrijk.

Banderen of stofferen

Je wilt natuurlijk dat je traploper zo lang mogelijk mooi blijft. Om te voorkomen dat de randen van de loper gaan rafelen, wordt er een zoom om het tapijt gemaakt. Bij een synthetisch tapijt heet dit festonneren. Deze manier van omzomen is niet mogelijk bij natuurtapijten. Het plaatsen van een zoom bij wol of sisal heet banderen.

Traploper op open trap laten plaatsen

Vraag gratis traploper-offertes aan

Wil je een traploper op een open trap laten plaatsen? Vul het aanvraagformulier in en ontvang traploper-offertes. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw buurt actief zijn. Deze experts nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. En je kiest de deal die het beste bij je past op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een traploper op een open trap.

Traploper details