• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Gesloten trap

Een gesloten trap is ideaal voor een traploper. De loper kan zonder onderbreking doorlopen naar boven. Bij een dichte trap worden namelijk zowel de traptreden als de stootborden bedekt met de loper.

Legmethoden

Een traploper kan op verschillende manieren worden geplaatst. Er bestaat een traditionele legmethode en een moderne ‘las’-methode. Bij de traditionele methode ligt de loper los op de trap, afgewerkt met traproeden. Bij de moderne methode wordt de loper per trede op maat gesneden en later weer aan elkaar gelast.

Keuzemogelijkheden

Wanneer je een traploper gaat uitzoeken, heb je de keuze uit veel mogelijkheden. Je moet onder meer bepalen welk materiaal je wilt gebruiken en welke kleur je op je trap wilt hebben. Maar ook de stijl van de loper en de traproeden behoren tot de keuzemogelijkheden.

Traploper op dichte trap plaatsen

Banderen of stofferen

Welk materiaal je ook kiest, je wilt natuurlijk dat de loper er mooi en netjes uitziet. Het is niet de bedoeling dat de randen van het tapijt na verloop van tijd gaan rafelen. Om dit te voorkomen worden er zomen om het tapijt gemonteerd. Bij synthetisch tapijt heet dit festonneren, bij natuurtapijt wordt het banderen genoemd.

Vrijblijvend traploper-offertes aanvragen

De specialisten die bij ons zijn aangesloten, zijn in staat om jouw gewenste traploper te plaatsen. Vul het aanvraagformulier in en ontvang traploper-offertes. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest de deal die het beste bij je past op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Vraag nu gratis en vrijblijvend traploper-offertes aan.

Traploper details