• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Traploper prijzen

De kosten van een traploper zijn afhankelijk van het gebruikte materiaal en het aantal meter. Veelgebruikte materialen zijn synthetische stoffen, wol en sisal. De prijs van de traploper wordt ook bepaald door de kwaliteit van de stof. Houd daarnaast ook rekening met de bijkomende kosten voor traproeden, waarmee de loper vrijwel altijd wordt vastgelegd op de trap.

Indicatieve kosten van traplopers

Hieronder zie je een prijsindicatie van traplopers. We geven de kostprijs per trede. Wil je graag een exacte prijs weten? Vul dan de offerte-aanvraag in en ontvang van maximaal vijf traploper-specialisten een offerte.

Sisal Synthetisch Synthetisch Wol
Kenmerken

Traditioneel ingenaaid

onder de roeden

Traditioneel ingenaaid

onder roeden

Ingesneden met

roeden (dmv lassen)

Traditioneel ingenaaid onder roeden
Duurzaam - + + ++
Vlekken Lastig verwijderbaar Verwijderbaar Verwijderbaar Verwijderbaar
Prijs (trede) v.a. € 60,- v.a. € 60,- v.a. € 60,- v.a. € 75,-
Onderhoud + ++ ++ ++
Kwaliteit + + + ++
Uiterlijk ++ + + ++
Gratis Offertes Gratis Offertes Gratis Offertes

Legmethoden

Een traploper kan op verschillende manieren worden gelegd. Bij de traditionele methode wordt de loper ingenaaid, waarna de traproeden op de loper worden bevestigd. Bij het innaaien blijft de loper los op de trap liggen. Er is ook een ‘las-methode’. De stof wordt hier per trede op maat gesneden en vervolgens weer aan elkaar gelast.

Soort trap

traploper prijsNaast de materialen en legmethoden zijn ook de trapsoort en afmeting van de trap van invloed op de prijs. Een traploper kan gelegd worden bij een gesloten trap. Maar ook bij een open trap is het mogelijk om een traploper te plaatsen. Bij deze trappen valt natuurlijk wel de ruimte tussen de treden weg, net als de traproeden. Hierdoor zijn de kosten van een traploper bij een open trap lager dan bij een dichte trap.

Traproeden

traproedenJe hebt niet alleen de keuze uit verschillende materialen, kleuren en stijlen traplopers. Bij traplopers worden in veel gevallen namelijk ook traproeden geplaatst. Deze roeden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs, maar je kunt ook voor trapklemmen kiezen in plaats van traproeden.

Ontvang prijsopgaven van traploper-experts

Prijzen vergelijken van regionale specialisten

Om een scherpe prijs te vinden voor de nieuwe traploper is het verstandig om verschillende offertes te vergelijken. Na het versturen van de offerte-aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio werkzaam zijn. De specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je legt vervolgens zelf de verschillende offertes naast elkaar. Op basis van de prijs-kwaliteitverhouding kies je de deal uit die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor het leggen van een traploper.

Traploper details