• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Witte traploper

Een witte traploper is ideaal in minimalistische en moderne interieurs. Wit is een mooie achtergrondkleur, maar kan ook als hoofdkleur in een traploper gebruikt worden.

Mogelijkheden witte traploper

Met een witte traploper kun je veel kanten op. Een witte traploper geeft een luxueus gevoel en past perfect in strakke, moderne woningen. Er is niet slechts één kleur wit beschikbaar, maar er zijn juist ontelbaar veel mogelijkheden.

Materialen en afwerking

Een witte traploper kan gemaakt worden van wol, sisal of synthetische stoffen. Aangezien je vlekken of smetten op een witte traploper snel ziet, is het wel belangrijk dat deze loper eenvoudig te reinigen is. Hoewel sisal eenvoudig te onderhouden is, zijn vlekken wel lastig uit dit materiaal te verwijderen. Een wollen of synthetische traploper is beter te reinigen. Qua afwerking heb je bij een witte traploper de keuze uit verschillende traproeden. Een witte loper is goed te combineren met zwarte traproeden voor een strakke look, maar ook goud en chroom behoren tot de mogelijkheden.

Witte traploper laten leggen

Offertes voor witte traploper aanvragen

De specialisten die zijn aangesloten bij Traploper.net kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zij informeren je over de beste manier om een witte loper op je trap te leggen. Vul het aanvraagformulier in om offertes te ontvangen. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vergelijk en vind de beste deal

Wij raden je aan om contact te leggen met de verschillende specialisten. Zo kun je alle mogelijkheden bespreken en leer je de bedrijven kennen. Je legt daarna de offertes naast elkaar en kiest de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een witte traploper.

Traploper details