• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Grijs/antraciet traploper

Een grijze traploper past in veel verschillende interieurs. Er zijn diverse grijstinten mogelijk, waardoor iedere trap naadloos kan aansluiten bij de rest van de woning. Grijstinten kunnen als hoofdkleur worden gebruikt, maar ook dienen als achtergrondkleur of secundaire kleur in een patroon.

Mogelijkheden grijze traploper

grijze loperWanneer je grijs wilt verwerken in je traploper kan je veel kanten op. Een grijze traploper kan modern zijn, maar ook een klassieke uitstraling hebben. De kleur grijs staat vaak voor rust, ruimte en onopvallendheid. Hierdoor creëer je met behulp van deze kleur een rustige en kalme sfeer in je woning.

Mooie combinaties

Een grijze traploper staat erg mooi op een witte (houten) trap, maar kan ook prima gelegd worden op een andere kleur trap. Het is ook een optie om voor een grijze traploper te gaan met een bies aan de zijkant. Ook hier zijn zwarte en witte biezen een erg geschikte optie.

Grijs of antraciet traploper laten leggen

Materiaal en afwerking

Je hebt de keuze uit verschillende materialen wanneer je voor een grijze traploper gaat: wol, sisal en synthetische stoffen behoren alledrie tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je de loper op verschillende manieren afwerken. De traploper wordt namelijk in vrijwel alle gevallen vastgelegd met traproeden, die in verschillende designs en kleuren leverbaar zijn. Door het juiste materiaal en de juiste traproeden te kiezen, creëer je de gewenste uitstraling.

Vrijblijvend traploper-offertes aanvragen

Ga voor een grijze traploper en vraag gratis offertes aan. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen nog maar de offertes naast elkaar te leggen. En je kiest zelf de deal en de specialist die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend traploper-offertes aan.

Traploper details