• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Visgraat traploper

In ieder interieur past een bepaalde traploper. Wil je graag een tijdloze uitstraling creëren, maar geen klassieke of moderne look? Een traploper met een visgraat design zorgt voor een tijdloos patroon. Deze visgraat bevat een weeftechniek met een v-vorm, vandaar ook de naam. Door deze weeftechniek krijgt de traploper net wat meer karakter dan bij een gewone traploper met een effen kleur.

Kenmerken visgraat design

  • visgraat traploperSpeciale weeftechniek;
  • Tijdloos design;
  • Diverse kleuren en materialen;
  • Onderhoudsarm;
  • Trekt minder stof en vuil aan.

Speciale weeftechniek

De weeftechniek bij een visgraat traploper zorgt voor een v-vormig effect in de stof. Deze techniek heeft als voordeel dat er minder stof en vuil tussen de vezels gaat zitten. De weeftechniek is geschikt voor sisal, synthetische stoffen en enkele wolsoorten. Bij Traploper.net heb je de keuze uit verschillende kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect past bij je interieur.

Legmethoden

Traplopers kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Bij de traditionele legmethode wordt de traploper ingenaaid op de trap, waarna er roeden over de loper worden bevestigd. Bij de moderne ‘las-methode’ wordt de traploper per trede bijgesneden. Alle losse delen worden vervolgens aan elkaar gelast tot één geheel.

Traploper met visgraat design plaatsen

Gratis traploper-offertes aanvragen

Wil je een traploper met een speciale weeftechniek laten leggen? Kies dan de traploper met visgraat. Vul het aanvraagformulier in en ontvang offertes van maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen de offertes naast elkaar te leggen en te vergelijken op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. Vraag direct gratis en vrijblijvend traploper-offertes aan.

Traploper details