• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Ontwerp op maat

Wanneer je een traploper wilt laten leggen, heb je de keuze uit veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een moderne of klassieke loper laten plaatsen. Ook is het mogelijk om te gaan voor een loper met een specifiek patroon of een aparte kleur, zoals blauw of groen. Wat je wensen voor de traploper ook zijn, bij Traploper.net denken we met je mee over de mogelijkheden.

Traploper ontwerpen

  • traploper op maatMateriaal kiezen;
  • Kleur en/ of patroon kiezen;
  • Traproeden kiezen;
  • Legmethode kiezen.

Kleur, stof en patroon

Je kunt bij een traploper kiezen uit sisal, wol en synthetische stoffen. Deze drie materialen zijn ieder in verschillende kleuren te verkrijgen. Niet alleen kun je gaan voor effen traplopers, maar het is ook mogelijk om een combinatie van kleuren te kiezen.

Traproeden

Een traploper wordt in de meeste gevallen met behulp van traproeden op zijn plek gehouden. Een roede houdt de loper niet alleen op zijn plek, maar heeft ook een decoratieve functie. Het uiterlijk van de traproeden maakt de uitstraling van een trap compleet.

Uniek traploper design ontwerpen?

Vraag gratis offertes aan voor traploper op maat

Heb je specifieke wensen voor een traploper? Of wil je graag de mogelijkheden bespreken met een traploper-expert? Vraag dan gratis traploper-offertes aan. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn.

Vergelijk en vind de beste deal

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. We raden je aan om een afspraak te maken. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je alle mogelijkheden bespreken. Je legt daarna de offertes naast elkaar en kiest de deal uit die het beste bij je past. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een traploper op maat.

Traploper details