• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Klassieke traploper

Ben je op zoek naar een traploper met een warme en authentieke uitstraling? Een klassieke traploper zorgt voor deze warme sfeer in je hal of woonkamer. Een loper is decoratief en functioneel. Traplopers doen namelijk dienst als decoratie van de trap, maar zorgen er ook voor dat traptreden minder snel slijten. Waar traplopers enige tijd als oubollig werden ervaren, zijn ze nu weer terug van weggeweest. Een klassieke loper is één van de meest populaire stijlen.

Kenmerken klassiek design

  • klassieke loperVeelal donkere kleuren;
  • Vrijwel altijd van wol;
  • Lange levensduur (15 jaar);
  • Kwalitatief goed materiaal.

Mogelijkheden bij klassieke traploper

Klassieke traplopers worden meestal gemaakt van wol en hebben een lange levensduur. Er wordt veel gebruik gemaakt van donkere kleuren of Perzische, Duitse en Britse patronen. Klassieke traplopers staan vooral goed in oudere woningen met een klassieke, houten trap.

Klassieke legtechniek

Het is bij het leggen van klassieke traplopers het mooist om de traditionele legmethode te gebruiken. Bij deze methode wordt de loper op de trap ingenaaid onder de traproeden en zijn er geen naden zichtbaar. De loper ligt los op de trap en kan worden verwijderd om de trap te reinigen. Ook kun je de loper eventueel meenemen wanneer je verhuist naar een nieuwe woning.

Klassieke traploper laten leggen

Gratis traploper-offertes aanvragen

Vul het aanvraagformulier in en ontvang maximaal vijf gratis offertes voor het leggen van een traploper. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Je vergelijkt de offertes met elkaar op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. En kiest zelf voor de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor een klassieke traploper.

Traploper details