• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Jaren 30 traploper

De jaren dertig stijl is terug van weggeweest. Vooral bij de inrichting van woningen is deze stijl erg populair. De jaren dertig stijl wordt bij trappen en traplopers gekenmerkt door de witte tinten en vele details. Daarnaast is de traploper een ander terugkerend kenmerk bij interieurs in de jaren dertig stijl.

Kenmerken jaren 30 traploper

  • Combinatie van eenvoud en details;
  • Veelal traploper op witte trappen;
  • Verschillende kleuren mogelijk.

Mogelijkheden bij jaren 30 traploper

Om een trap een jaren dertig stijl te geven, heb je de keuze uit verschillende soorten traplopers. Een traploper an sich is al kenmerkend voor de jaren dertig van de twintigste eeuw. Qua kleuren kun je gaan voor een zwarte of grijze traploper, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk, zoals mosterdgeel of donkerrood. Om de echte jaren dertig stijl te creëren, maak je gebruik van een wollen traploper.

Eenvoud en details

Door een combinatie van eenvoud en details te gebruiken, komt de stijl nog meer naar voren. Denk hier bijvoorbeeld aan een trap met veel details en een simpele traploper. De details kun je ook terug laten komen in een mooi afgewerkte traproede. Of maak gebruik van trapklemmen, die wat traditioneler ogen dan traproeden.

Ontvang prijsopgave jaren 30 traploper

Gratis offertes aanvragen voor jaren 30 traploper

Wil je graag een traploper in de jaren dertig stijl laten plaatsen? Ga dan voor een traploper met een combinatie van eenvoud en details. Vraag gratis traploper-offertes aan en laat je informeren over de mogelijkheden. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

We raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je alle mogelijkheden bespreken. Leg vervolgens zelf de offertes naast elkaar en kies de deal die het beste bij je past. Dat is slim vergelijken. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een jaren 30 traploper.

Traploper details